x
Разом: 0 грн.

Комодекс Денний гель Контроль і стабілізація

Christina Comodex Control&Regulate Day Treatment

Вік: Без вікових обмежень
Тип шкіри: Для жирної шкіри
Час застосування: Денний
Об'єм: 50 мл
Бренд: Christina (Кристина)
Лінія: Christina Comodex New
Країна виробник: Ізраїль
Категорії: Для проблемної та жирної шкіри, Матуючі засоби
Артикул: CHR628
1 185 грн.
В наявності

Оригінальна
продукція

Ми співпрацюємо виключно з офіційними дистриб'юторами або безпосередніми виробниками професійної косметики. Купуючи товар в інтернет-магазині Luxmarafet, Ви можете бути впевнені, що придбали 100% оригінальну продукцію.

швидка
доставка

Безкоштовна доставка по Україні при замовленні від 1000 грн. Швидка обробка замовлень. Наші менеджери і кур'єри зроблять все, щоб ви отримали товар у зручний для Вас час.

Система
знижок

Накопичувальні знижки: 5% при загальній сумі замовлень від 5 тис. грн; 7% - від 10 тис. Регулярні акції. Подарунки в кожне замовлення. Дізнайтеся у менеджера які акційні пропозиції актуальні сьогодні.

Опис:

Засіб має сильну протимікробну дію, знімає запалення шкіри, заспокоює її і регулює секрецію сальних залоз. Ніжно і глибоко зволожує шкіру завдяки гіалуроновій кислоті. Можна використовувати як основу під макіяж, догляд після гоління.

Спосіб застосування:

Невелику кількість гелю наноситься вранці на очищену шкіру. Особливу увагу варто приділяти проблемним ділянкам. Після гелю рекомендується використовувати Крем «Матування і захист» з SPF 15.

Результат:

Свіжа, гладка і матова шкіра.

Склад:

Демінералізована вода, спирт SD 40, пропилен гліколь, етоксідігліколь, екстракт кориці, капрілогліцін, метил гліцин, гідроксиетилцелюлоза, молочна кислота, екстракт томата, ароматизатор, метилпарабен, гіалуронова кислота.

ВІДГУКИ ПРО ТОВАР:

З цим товаром також купують